Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Henoe BVBA: dé referentie voor chapewerken in Turnhout

Op zoek naar een professional voor chapewerken in Turnhout? Henoe BVBA heeft meer dan tien jaar ervaring en honderden referenties in de regio!
U bent hier: U bent hier: PUR-isolatie

Duurzaam

Een duurzaam huis begint bij een goed gelegde chape. Hiervoor gebruiken wij een combinatie van isolatie en chape. Lange levensduur gegarandeerd!

Scherp geprijsd

Henoe BVBA garandeert u een haarscherpe offerte en een feilloze afwerking met kwaliteitsmateriaal. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend werfbezoek!

PUR isolatie

Wij voeren ook PUR isolatiewerken uit. De voordelen van PUR isolatie? Energiebesparend én bruikbaar op bijna elke ondergrond.
Specialiteiten

PUR isolatie: niets dan voordelen

De grootste troeven van Henoe Chapewerken uit Turnhout? Tien jaar ervaring op de teller, haarscherpe prijzen, flexibiliteit, vijf professionele werknemers en een zaakvoerder op de werf. Bovendien investeerden wij onlangs in een gloednieuwe oplegger/chapewagen.

Wij werken ook met PUR isolatie. Dankzij de lage warmtegeleidingscoëfficiënt scoort PUR isolatie beter dan andere isolatiematerialen. Hierdoor krijgt u een maximale isolatiewaarde met een minimale isolatiedikte. PUR isolatie hecht zich op elke ondergrond, vlak of niet. Beton, hout, steen, metaal,… Alles is mogelijk!

Andere voordelen van PUR isolatie?

Tijd- en kostenbesparend

PUR isolatie plaatsen gebeurt heel snel. Na slechts 24u is de isolatie volledig uitgedroogd en hard! U kunt dus vrijwel meteen beginnen met de vloerafwerking of de plaatsing van uw vloerverwarming.

Milieuvriendelijk

PUR isolatie of polyurethaan bevat geen giftige stoffen of irriterende vezels. Goed en efficiënt isoleren zorgt bovendien voor minder energieverlies en dus een lager energieverbruik. Resultaat: minder uitstoot van verbrandingsgassen.

Duurzaam

Klassieke isolatiematerialen vertonen vaak krimpen of uitzakkingen. Niet zo bij PUR isolatie. PUR isolatie is ook bestand tegen corrosie, schimmel en rot. Dankzij zijn luchtdichte eigenschappen beschermt het zelfs de ondergespoten materialen en bevordert het zo de levensduur van uw gebouw. Meer weten over chapewerken of PUR isolatie in de regio Turnhout? Bel ons op voor meer informatie of vraag meteen een gratis offerte! Wij komen graag langs bij u thuis of op kantoor.

PUR isolatie: geschikt voor alle toepassingen

Dankzij PUR isolatie of hardschuim hoeft u geen uitvullings- of nivelleringschape meer te leggen. Hierdoor krijgt u een hoogtewinst van 3 à 5 cm. Anders dan bij traditionele vloerisolatie met isolatieplaten is ook een perfecte aansluiting met de muren mogelijk.

Kiest u voor PUR vloerisolatie? Of wilt u het gebruiken om een spouwmuur te isoleren? Dan kunt u rekenen op ons deskundig advies. Bel ons op voor meer informatie over PUR isolatiewerken of vraag meteen een gratis offerte! Woont u in de regio Turnhout? Dan komen wij gratis bij u langs.
© 2013-2018 Henoe BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Henoe BVBA
Steenweg op Weelde 12a
2330 Merksplas
GSM: +32 497885865
Contacteer ons