Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Henoe BVBA: dé referentie voor chapewerken in Turnhout

Op zoek naar een professional voor chapewerken in Turnhout? Henoe BVBA heeft meer dan tien jaar ervaring en honderden referenties in de regio!

Duurzaam

Een duurzaam huis begint bij een goed gelegde chape. Hiervoor gebruiken wij een combinatie van isolatie en chape. Lange levensduur gegarandeerd!

Scherp geprijsd

Henoe BVBA garandeert u een haarscherpe offerte en een feilloze afwerking met kwaliteitsmateriaal. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend werfbezoek!

PUR isolatie

Wij voeren ook PUR isolatiewerken uit. De voordelen van PUR isolatie? Energiebesparend én bruikbaar op bijna elke ondergrond.
Specialiteiten

Chapewerken in Turnhout voor bedrijven en particulieren

Een goede isolatievloer of chape is essentieel voor een duurzame en effen vloer die voor decennia waterpas blijft liggen!

Plant u binnenkort chapewerken in de regio Turnhout, thuis of op kantoor? Al dan niet met Thermotec-isolatie of PUR isolatie? Dan heeft u nood aan een professional. Een echte stielman die van wanten weet en jaren ervaring heeft met chapewerk in de regio Turnhout. Henoe BVBA staat garant voor kwaliteit en een feilloze service.

Wij besteden veel aandacht aan een kwaliteitsvolle afwerking met duurzame materialen. Henoe BVBA doet niet aan bandwerk. Wij behandelen elke vloer alsof het de onze is. Een vrijblijvende prospectie? Geen probleem, wij komen graag bij u langs voor een werfbezoek.

Meer informatie over chapewerken in Turnhout? Bel ons op voor meer informatie of vraag meteen een gratis offerte via deze website!

Chapewerken in Turnhout, een garantie op kwaliteit en duurzaamheid

Zoekt u een chapper voor uw woning of bedrijfsterrein? Liefst in de omgeving van Turnhout? Dankzij onze hoogwaardige cement dekvloeren blijft uw vloer levenslang in topvorm!

Bij Henoe BVBA kunt steeds rekenen op een deskundige uitleg van de zaakvoerder over de beschikbare soorten chape en de kwaliteit ervan. Daarna krijgt u van ons een heldere offerte met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.
Henoe werkt zowel voor particulieren, industriëlen, aannemers als architecten. Ook voor totaalprojecten kunt u op ons bouwen. Wij werken op regelmatige basis samen met ervaren vloerleggers.

Dringend een expert nodig voor uw chapewerken in de regio Turnhout? Aarzel niet en bel meteen naar 0497/88.58.65 voor meer informatie of een gratis offerte.
© 2013-2018 Henoe BVBA
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Henoe BVBA
Steenweg op Weelde 12a
2330 Merksplas
GSM: +32 497885865
Contacteer ons